Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

U bent minder mobiel geworden, maar u wilt wel graag thuis blijven wonen. De Handicare hulpmiddelen voor badkamer en toilet geven u precies de extra steun die u nodig heeft. Zoals een stevige wandgreep of een douchezitje. Daardoor kunt u alledaagse dingen zelfstandig blijven doen.

De Klusmaster kan u adviseren over de mogelijkheden om aanpassingen in uw woning toe te passen zowel voor de badkamer en toilet als voor bijvoorbeeld de trap. In deze catalogus kunt u alle hulpmiddelen van Handicare bekijken en een inzicht krijgen in de prijzen.

U hoeft niet bang te zijn voor  de ” ziekenhuis uitstraling”, de producten zijn tegenwoordig ook in antraciet verkrijgbaar eventueel in combinatie met gepolijst roestvast staal. De Klusmaster is gecertificeerd door Handicare/Linido voor veilige montage. Indien u advies heeft gehad van een ergotherapeut, eventueel via de gemeente volgens wet WMO, kunt u bij ons terecht voor aanschaf en montage.

Linido badkamerhulpmiddelen kunnen vakkundig door de Klusmaster worden geadviseerd en geïnstalleerd.

Wandbeugel: voor grip waar u het nodig heeft
Een wandbeugel is een handige steun die u overal kunt plaatsen: in de douche, naast de wastafel of bij het toilet. Daarmee kunt u veilig gaan zitten en weer opstaan.

Douchezitje: rustig en veilig zitten tijdens het douchen
Een douchezitje wordt gemonteerd vast op de muur, waardoor u verzekerd bent van een veilige houding en rustig kunt zitten.

Douchekophouder: met één hand te bedienen
Onze unieke douchekophouder beweegt u gemakkelijk met één hand op en neer. Dat is prettig als u één hand nodig heeft om uzelf vast te houden of maar één hand kunt gebruiken. De doucheophouder wordt gemonteerd op een van de Linido wandbeugels. Zo is de douchestang ook een steunpunt in de douche.

Opklapbare toiletbeugel: stevige steun bij zitten en opstaan
Een toiletbeugel geeft stevige steun als u op het toilet gaat zitten en weer opstaat. Afhankelijk van de ruimte en uw behoefte aan steun monteert u één of twee opklapbare toiletbeugels. U kunt de beugel opklappen, waarna deze automatisch vergrendelt. In de opgeklapte stand kunt u de beugel ook gebruiken als u staand wilt plassen of het toilet wilt schoonmaken.

Verkrijgbaar in diverse kleuren
De Linido badkameroplossingen zijn verkrijgbaar in wit, antraciet grijs en gepolijst roestvast staal met witte of antraciet afdekkappen en de collectie Ponte Giulio zelfs in modekleuren.