Sanitair

Wij denken graag met u mee over de indeling en functionaliteit van uw badkamer of toilet. Eerst bepalen we of indelingsplannen ook technisch uitvoerbaar zijn. Hierna kunt u gebruik maken van de mogelijkheden om de sanitair-en tegelshowroom van onze leverancier te bezoeken en u daar ter plaatse te laten voorlichten over de mogelijkheden, kleuren en uitvoeringen.

U ontvangt van ons een passende complete offerte inclusief de installatie en materialen. Door ons kleinschalige en flexibele karakter heeft u telkens met maar één aanspreekpunt te maken dat werkt prettig en tijdbesparend.

Voordeel van onze diversiteit is dat er minder van uw kostbare tijd verloren gaat doordat er gewacht moet worden op bv de tegelzetter, loodgieter en stukadoor. Al deze disciplines behoren tot ons vakgebied.

En het eindresultaat… Enjoy living !

Heeft u voor veiligheid en comfort hulpmiddelen nodig dan kunt u vertrouwen op de Klusmaster als gecertificeerd installateur van o.a. Handicare badkamerhulpmiddelen. Voor meer informatie bezoekt u deze pagina.

Is het tijd om na te denken over uw behoefte?

De ontwikkelingen staan niet stil, de mogelijkheden en het comfort van het Geberit aquaclean douchetoilet vullen de behoeften van klanten die een uitgebreidere toilet mogelijkheid zoeken of nodig hebben.
Het douchetoilet biedt hygiene, comfort en gemak en ondersteunt de zelfredzaamheid.  Bekijk en lees meer hierover in deze brochure.