Hieronder vindt u een aantal reacties van klanten. Wilt u ook een reactie plaatsen? Vult u dan het formulier onder aan de pagina in.

____________________

Wij zijn super blij met het resultaat en de fijne service en communicatie.
‘Vijf sterren voor De Klusmaster!
Wat zijn we blij met de rust en het vakmanschap waarmee Ben in ons huis aan het werk is geweest. Hij dacht praktisch mee over de set-up en afwerking van de badkamer, er ontgaat hem geen enkel detail. De service en administratie vanuit Angélina waren altijd duidelijk en overzichtelijk. Met jonge kinderen vonden we het spannend om een grote verbouwing te laten doen, maar met Ben in huis is het hele project voor ons geen moment stressvol geweest. Wij bevelen De Klusmaster van harte aan!’
Hartelijke groeten,
Jonathan en Gerjanne
En Lucas en Gideon! Ze gaan Ben nog missen!
Hilversum, december 2023.
Nieuwe badkamer gerealiseerd op de verbouwde zolderkamer. Mooie afscheiding tussen toilet, doucheruimte en ruimte voor de was/droog combinatie. De totale zolderverbouwing was een groot project met een mooi eindresultaat en tevreden klanten.
Zolderverbouwing; meer daglicht door Velux dakraam voorzien van buitenzonwering, voeding via zonnecellen geïntegreerd in het dakvenster. Extra (kantoor)ruimte gecreëerd door geïsoleerde scheidingswand met schuifdeur systeem

____________________

Superblij met de metamorfose naar een levensloopbestendige badkamer
Bekijk hier de video


Project X, Eemnes juli 2023

____________________

Zo’n referentie met een bos bloemen mogen natuurlijk ook altijd! Fijn om er weer een tevreden klant bij te hebben.

 

___________________________________________________________________________

Vanaf het begin heeft Ben de Klusmaster met ons meegedacht over de uitvoering van onze verbouwing.
Dat heeft ons niet alleen besparingen opleverd, maar ook mooie en praktische oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Het resultaat is boven onze verwachtingen fraai geworden!
Hij heeft vakwerk geleverd. Aanbevolen!

Jetze Kamerling, juni 2022 renovatie badkamer en toilet begane grond.

____________________________________________________________________________

Omdat we zo blij waren met hoe mooi en kundig onze badkamer en toilet geplaatst en afgewerkt zijn, wisten we bij onze keuken meteen: we hebben Ben weer nodig! En het is weer een plaatje geworden. Ben denkt in oplossingen, is secuur en erg prettig om mee samen te werken.

Henk en Evelien, Eemnes april 2022.

_________________________________________________________________

Om onze mooie nieuwe keuken te laten realiseren heeft Ben alle voorbereidende werkzaamheden perfect uitgevoerd. Waterleidingen, nieuwe stroompunten aangelegd en alle muren en plafonds geschilderd, etc. Toen de keukenmonteurs kwamen was alles “plug and play”. We kregen de complimenten dat het zo perfect aangelegd en voorbereid was. Voor de volgende klus weten we waar we moeten zijn!! Nogmaals bedankt Ben!

Mark & Henrëtte, Baarn april 2022.

_________________________________________________________________

Via de site van Vlok zijn we bij de Klusmaster terecht gekomen. Het was écht een schot in de roos. Vanaf het eerste contact voelde het gelijk al heel goed. Ben neemt de tijd om alles goed door te spreken ook al moet hij daarvoor een paar keer langskomen. Het is allemaal geen probleem.
Ben is echt een ‘Master’ in klussen. Alles wat hij doet heeft hij goed doordacht en hij heeft overal een oplossing voor. We hebben met veel vertrouwen de badkamer renovatie aan hem toevertrouwd. Het resultaat mag gezien worden! We zijn er super blij mee. Ben is bovendien een gezellige prater en zeer plezierig om vier weken over de vloer te hebben. Een volgende klus is ook weer voor Ben!

Joop en Arda, Bilthoven,2021

________________________________________________

Ons badkamertje was hoognodig aan vernieuwing toe. Ben heeft met veel toewijding en precisie het badkamertje omgetoverd in een fijne ruimte waarmee wij weer jaren vooruit kunnen. Ook was Ben niet te beroerd om bv een loszittende afvoerpijp weer vast te zetten. Daarnaast altijd fijn op tijd aanwezig en worden de afspraken nagekomen. Met zijn elektrisch aangedreven bedrijfs bus ook nog duurzaam bezig.  Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking met de Klusmaster.

Met vriendelijke groeten Wilma en John, Huizen 2021

_____________________________________________________________

Ben heeft voor ons de badkamer gerenoveerd met een prachtig resultaat. Onze oude badkamer was nodig aan een opknapbeurt toe. Toen we Ben benaderde om dat voor ons te doen was het contact vanaf het begin meteen goed en konden wij onze wensen op een goede manier met hem bespreken. Over de uitvoering niets dan lof. Ben is een ware vakman en zeer prettig in de omgang. Tijdens de uitvoering van de klus hebben we dagelijks overleg gehad over de voortgang en planning. De afwerking is van een hoog niveau en het resultaat is daar dan ook naar. Bij een volgende klus is Ben de eerste die we weer bellen.

vriendelijke groet, Hans & Treesje, Almere 2021

 

__________________________________________________

Onze keukenverbouwing is mede door goede voorbereiding en advies van de Klusmaster precies geworden zoals we gehoopt hadden.
*Nieuw kozijn plaatsen en opmetselen verhoogde borstwering,
*Elektra aanpassen voor kookgroep en Quooker combi & Cube voor kokend, bruisend en gekoeld water,
*Verlaagd plafond incl. LED verlichting
*Aanpassen toog
*Verleggen kledingwerk en afdoppen gasleiding
*Stone Age betonstuc op muren en aanrechtblad
*Montage en installatie Ikea keuken
*Schilderwerk kozijnen en deur
Super trots op het eindresultaat, bekijk hier de metamorfose video.

Angélina, Eemnes 2020

________________________________________________________________________________________________________________

De samenwerking met Ben verliep heel prettig en soepeltjes. Ben komt zijn afspraken keurig na en gaat net zo lang door totdat hij tevreden is met zijn werk van die dag, verder ook heel prettig in de omgang en je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Zo nu en dan even een overleg voor de uit te voeren werkzaamheden en met zijn ervaring maakt hij er dan iets moois van. Heel erg bedankt voor de samenwerking, ik zou Klusmaster zeker aanraden!

Groet Rolf, Eemnes 2020


________________________________________________________________________________________________________________

Wij zochten een vakman die onze toiletruimte naar onze wensen kon renoveren. Via via werden we getipt om eens naar de website van De Klusmaster te kijken en dat gaf ons genoeg vertrouwen om een afspraak te maken.
Kort daarna is De Klusmaster komen kijken of onze wensen uitvoerbaar waren en dat bleek het geval.
De renovatie is erg vakkundig uitgevoerd en wij zijn erg blij met het resultaat. Daarom bevelen wij De Klusmaster van harte aan!
Hartelijke groet,
Jan-Willem, Zeist 2020

________________________________________________________________________________________________________________

Oude tuinhuis gesloopt en nieuw Grosfillex kunststof tuinhuis geplaatst en hoekbekleding gevel vervangen door Trespa kunststof delen.
Naar volle tevredenheid!
Fam. v.d. Steeg, Baarn 2020

________________________________________________________________________________________________

De Klusmaster (Ben) heeft al eerder tot volle tevredenheid een aantal klussen voor ons verricht; deze keer werd het toilet en de garderobe vernieuwd. Het resultaat is prachtig geworden! Wij vinden Ben zeer professioneel en secuur werken. Kan overal een goede of zelfs geniale oplossing voor bedenken. Tussen deze geplande werkzaamheden door heeft hij een hele lijst met kleine klusjes afgewerkt.  Wat we ook vragen, Ben blijft vriendelijk en geduldig.
Bedankt, Ben!
Fam. Rovers-Peters, Eemnes 2020

________________________________________________________________________________________________

Na veel wikken en wegen en overdenken hoe de nieuwe badkamer er uit moest komen te zien, was het eindelijk zo ver: De badkamer werd aangepakt. Wie de klus ging klaren? Geen twijfel over mogelijk, Ben, De Klusmaster, natuurlijk.
Ben heeft in het verleden regelmatig verschillende projecten bij ons gedaan en tot volle tevredenheid. Vooraf werden veel kleine- en grote zaken met hem doorgenomen. Uiteindelijk is het niet bij de badkamer gebleven maar is zo’n beetje de hele bovenverdieping aangepakt. Wat wij
Ben ook vroegen, niets was hem te veel en overal had hij wel een praktische- en professionele oplossing voor. Ook blijkt Ben veel oog voor detail te hebben. Zo was het een idee van Ben om de badkamertegels als een dambord te leggen. Ben is een vakman, doet voorzichtig en werkt secuur.  
Het resultaat mag er wezen, wij genieten elke dag weer van onze mooie nieuwe badkamer en staan met een grote glimlach onder de douche !

L.P.J.Mergeay, Eemnes 2019

________________________________________________________________________________________________

Ben heeft bij ons de achterwand van de keuken met Italiaans stukwerk gedaan. Dit stukwerk is in drie lagen aangebracht en daarna waterwerend gemaakt met was. Het resultaat is geweldig. Ik ben er heel erg blij mee en kan “de Klusmaster” van harte aanbevelen omdat hij kwalitatief hoogstaand werk aflevert.

E.Kuiper, Huizen 2019

_______________________________________________________________________________________________

De Klusmaster kortweg dus Ben kunnen wij iedereen aanraden.
Hij werkt zo schoon mogelijk.
Hij komt zijn afspraken altijd na.
Hij heeft bij ons o.a. een schouw gemaakt rond de open haard.
Vakwerk en niet duur maar wat wij belangrijker vinden is de service die hij verleent.
Als wij weer een klus hebben dan bellen wij Ben de beste klusmaster van Eemnes.
Familie Jongerius, Eemnes

________________________________________________________________________________________________

De afgelopen twaalf jaar heeft de Klusmaster, Ben Bloemberg, diverse kleine en grote projecten in ons huis gedaan. Het laatste grote project is de verbouwing van de complete beneden verdieping van ons huis. Dit is gerealiseerd in de maanden november en december 2017. Ben is van alle markten thuis en denkt vooral mee. Komt met goede en praktische oplossingen, soms zelfs nog tijdens het lopende werk. Geweldig!

Wij zijn méér dan tevreden over en met Ben:

  • de serviceverlening
  • afspraak-is-afspraak
  • betrouwbaar
  • en MASTER is beslist op zijn plaats!

De volgende klussen staan alweer op ons lijstje!

Steven en Mirjam Oudhuizen, Eemnes

________________________________________________________________________________________________

Vakwerk, een fijne man die zijn vak verstaat. Een echte aanrader. P.S. is ook lief voor uw huisdier.
Fam.de Borst, Soest

________________________________________________________________________________________________

Nadat de Klusmaster, vanaf nu Ben, de boeidelen van ons schuurtje had vervangen was ons duidelijk dat wij zijn vakmanschap in de toekomst vaker in zouden huren.

De badkamer dus!
Omdat ik een fysieke beperking heb en dat langzaamaan nog minder wordt  kon ik de douche niet meer in en werd door mijn vrouw “ouderwets” gewassen. Toen was het duidelijk. Ben bellen!
Van het begin af aan werden we betrokken bij de mogelijkheden en de middelen die we zouden moeten aanschaffen via de Klusmaster. Alles werd pas besteld nadat we goed op de hoogte waren van de financiële consequenties.
De verbouwing is zorgvuldig en met schoon werk uitgevoerd. Hakken, zagen en boren, afsluiten van water altijd na een waarschuwing. Tussendoor ook nog het plaatsen van een ‘poezenluikje’ in de deur.
Steeds aan het einde van de werkdag stofzuigen en gereedschap netjes opgestapeld zodat mijn vrouw ’s ochtends in het bad kon douchen!
En ik kan nu weer veilig douchen, wassen en plassen!
Kortom: Als er bij ons iets stuk gaat doen we dat niet meer zonder overleg met Ben en Angélina ‘de Klusmasters”.

Jopie en Cees van Apeldoorn, Eemnes

_______________________________________________________________________________________________

Ons toilet was hoognodig aan vervanging toe en via via kwamen we uit bij Ben de klusmaster. Dat bleek een uitstekende keuze: Ben is een vakman die zeer secuur werkt en alle technieken beheerst. Ons toilet is weer helemaal up to date en kan weer jaren mee, dankzij Ben. De Klusmaster is zondermeer een aanrader!

Fam. Kooij, Hilversum

_______________________________________________________________________________________________

Mijn ouders in Utrecht worden een dagje ouder en hadden een aantal aanpassingen nodig in de badkamer. Omdat ik zelf niet meer in Utrecht woon en daar geen klusjesmannen ken, ging ik via internet op zoek naar iemand die deze klus kon uitvoeren. Zo kwamen wij terecht op de website van de Klusmaster. Ze hebben ons heel erg goed geadviseerd, reageerden altijd snel en de montage is professioneel en goed uitgevoerd. Mijn ouders waren ook heel erg te spreken over Ben (de klusjesman) en zijn erg blij met het resultaat.

Wouter, Amsterdam

________________________________________________________________________________________________

Een aantal maanden nadat Klusmaster Ben onze nieuwe badkamer heeft voltooid, zijn we er nog steeds dagelijks heel blij mee.  Zoals we van vorige keren gewend waren is ook nu weer alles perfect, met oog voor detail, afgewerkt.  Voor elke situatie weet Ben de mooiste of beste oplossing te verzinnen en werkt dit vervolgens prima uit –  altijd in goed overleg.  Ook prettig dat hij probeert de troep die nu eenmaal bij een verbouwing hoort zoveel mogelijke binnen de perken te houden. U begrijpt het al: een aanrader, deze Klusmaster!

Saskia Nijhof, Eemnes

_________________________________________________________________________________________________

Een paar keer al de Klusmaster ingezet voor wat klussen in huis, variërend van een dakraam plaatsen tot lekkage aan een afvoer.
Elke keer een prettig contact en goed werk afgeleverd tegen nette prijzen. Kortom: aanbevelenswaardig !

Luc Mergeay, Eemnes

_________________________________________________________________________________________________

Verbouwing van de badkamer uitstekend uitgevoerd.
Goed advies en prima service.
Dit was aanleiding tot de opdracht om de keuken ook volledig te verbouwen.
Als ik weer een klus heb is de Klusmaster de eerste waar ik contact mee op zal nemen.

Paul van Oven, Eemnes.

__________________________________________________________________________________________________

Als je een klus wil laten uitvoeren aan je eigen huis, dan zoek je iemand die netjes is, zorgvuldig werkt en, misschien wel het belangrijkste, betrouwbaar is. Na duidelijke offertes, gebaseerd op een goed advies, heeft de Klusmaster al een aantal projecten naar volle tevredenheid aan ons huis uitgevoerd.
Het prettige persoonlijke contact met Ben, maakt dat wij voor een volgende klus graag opnieuw een beroep op de deskundigheid en ervaring
van de Klusmaster zullen doen.

Henk Teer, Blaricum.

__________________________________________________________________________________________________

Eindelijk een bedrijf dat afspraken nakomt, heldere en scherpe offertes uitbrengt, netjes werkt en meedenkt!
Na de opdracht voor het isoleren van de kap van mijn huis, was ik zo tevreden, dat de Klusmaster ook de opdracht kreeg om een nieuwe trap te plaatsen. Geen makkelijke klus in een oud huis, waar niks recht en standaard is, maar het resultaat is een perfect passende handgemaakte trap.
Het was daarna wel duidelijk wie het nieuwe toilet zou realiseren en een nieuwe vloer in de keuken zou leggen. Ook kleine opdrachtjes tussendoor werden zorgvuldig uitgevoerd, zonder dat ik daarvoor thuis hoefde te blijven.
Een aanrader voor iedereen!

Els Voolstra, Groenekan

__________________________________________________________________________________________________

Via via via kregen wij de naam van de Klusmaster door. Al bij het eerste contact bleek dit een gouden greep.
Heel veel klussen van groot tot klein zijn door de Klusmaster inmiddels gerealiseerd bij ons en op heel plezierig, professionele wijze verricht. Ook het telefoon en e-mail contact wordt zeer snel en correct afgehandeld.  De Klusmaster zal zich steeds inspannen zo snel mogelijk een probleem bij iemand te verhelpen. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen als een zeer beschaafd, correct, netjes en zeer deskundig persoon. Ik wens de Klusmaster alle succes toe en hoop nog vele jaren gebruik te mogen maken van hun diensten.

P. Houwer, Eemnes

___________________________________________________________________________________________________

Onlangs heeft u de gevel van mijn huis gereinigd en balkonmuren afgedekt met een zinken lijst. 
Over het resultaat zijn wij zeer tevreden.

L.Meijer, Blaricum

Wilt u ook een referentie toevoegen? Vult u dan onderstaand formulier in;

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.