Badkamer met houttegels

In deze badkamer onder schuin dak is, door toepassing van verticale houttegels in de douche en horizontale houttegels achter het toilet, optisch veel ruimte gecreëerd. De voorzetwand bij de wastafel, waar ook schakelmateriaal in is verwerkt, wordt gebruikt als planchet. De gekozen materialen geven een modern, strak resultaat.

Lees meer

Decoratief stucwerk in toilet

De meest gebruikte toepassing op de muren van een toilet is tegelwerk … Hier ziet u dat decoratief Italiaans stucwerk afgewerkt met een waslaag ook geschikt is voor in het toilet. Het materiaal is afneembaar met water. Zelfs nu, na bijna 10 jaar, zien de muren er uit alsof ze gisteren gestuct zijn!

Lees meer

Gevel betimmering

Voor velen een overweging; het houtwerk schilderen of vervangen door kunststof Keralit delen. Bij dit project hebben we de oude betimmering verwijderd, isolatie aangebracht en afgewerkt met Keralit delen. Keralit is in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. De kosten van periodiek terugkerend schilderwerk is voor veel klanten de doorslaggevende faktor bij het maken van hun […]

Lees meer

Decoratief stucwerk betonlook

Een mooi eindresultaat van betonstucwerk in een prachtige boerderij. Betonstuc is een persoonlijke afdruk van degene die het aanbrengt… In elke kleur aan te maken, en grof of fijn aan te brengen. Afgewerkt met een waslaag kan het goed worden onderhouden en schoongemaakt.

Lees meer

Toilet met mozaïekvloer

Deze mooie Portazul mozaïek vloer is de blikvanger in dit toilet. De glanzende handgevormde tegels op de wanden zijn willekeurig betegeld.

Lees meer

Badkamer met ligbad

Het ontwerp van een badkamer begint met goed advies. Bij dit 6-hoekige bad ontstond een schuine wand om leidingwerk weg te werken en tevens ruimte om een planchet te creëren.

Lees meer

Douche met ergonomische aanpassingen

Lees meer