Creatieve woonwensen

Baden in weelde.

Baden in een combinatie van composiet en eikenhout in de Evolution badkuip, een royale stoel die is getransformeerd tot een royaal lig/zitbad.

Een ontwerp van de Nederlandse designer Thoma Linssen. Het bad (80 kilo, 186 lang, 87 cm breed) combineert moderne materialen met ouderwets vakmanschap, en wordt gemaakt in Amsterdam. Het handgemaakte bad is gemaakt van een composiet van marmer en polyester, met een ombouw van gelamineerd wit Amerikaans eiken. De binnenkant kan zowel mat als gepolijst worden geleverd.

evolution-bathub1 evolution-bathtub2

Fijne feestdagen!

Bedankt  voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij staan ook in 2014 weer graag voor u klaar met
Idee – Advies – Realisatie

“Recht door zee, de Klusmaster al 12 1/2 jaar uw rots in de branding”. Wij wensen u een verrassend 2014.

Vergunning check

Wilt u weten of er een vergunning nodig is voor een dakkapel, een aanbouw, of een blokhut in uw tuin? Doe dan snel en eenvoudig de check met “Vergunning”. Deze app (in iTunes verkrijgbaar) is samengesteld met informatie van het ministerie van VROM, de regels voor vergunningvrij bouwen zijn hiermee op eenvoudige wijze te raadplegen.

Designers presenteren de toekomst van het douchen

Een vrije interpretatie van de douche. Zo worden de ontwerpen genoemd die het Japanse Studio Nendo en het Zweedse team van Front maakten voor Axor.

Het designermerk van kranenfabrikant Hansgrohe presenteerde maandag op de vakbeurs in het Italiaanse Bologna een nieuw hoofdstuk in de serie Axor Waterdream, een innovatief oefenveld voor designers en de badkamerindustrie.

Lampenkap
Het concept van Nendo laat zich door de woonwereld buiten de badkamer inspireren, en verbindt de douche met de meest traditionele vorm van verlichting. Nendo’s douche heeft veel weg van een ouderwetse schemerlamp met kap. Het team van Front, drie Zweedse designers, grijpt terug naar de basiscomponenten van een waterinstallatie: koperen leidingen, moffen, trechters en kranen: dus volop installatiewerk in het zicht, in plaats van achter de muur.